Hoe Amazon tweestapsverificatie uitschakelen?



Bent u een van de vele mensen op de planeet die op zoek zijn naar een betrouwbaar en veilig e-commerceplatform voor uw behoeften? Als je antwoord ja is, moet je zo snel mogelijk meer te weten komen over Amazon.

Het is een van de meest relevante en gebruiksvriendelijke software programma's die u ooit zult tegenkomen, omdat het een handige gebruikersinterface heeft. Het zal u zonder problemen kunnen helpen bij het winkelen voor verschillende soorten goederen en artikelen. Daarom moet u er rekening mee houden dat u er zo snel mogelijk meer over te weten komt met de hulp van het Amazon-ondersteunings team.

Hoewel dit bedrijf begon als een e-commerceplatform, is het uitgegroeid tot een multinationale organisatie door zich in verschillende industrietakken te begeven. Al deze aspecten dragen ruimschoots bij aan de populariteit en het belang van het bedrijf. Het maakt niet uit naar wat voor soort hulp je op zoek bent, Amazon kan je ze allemaal binnen een paar minuten bieden.

Vind je het moeilijk om een e-commerceplatform zoals Amazon te installeren en op te zetten, omdat dit je eerste keer is? Als uw antwoord ja is, moet u zich onmiddellijk geen zorgen meer maken, want het technische ondersteunings team van Amazon staat 24 uur per dag voor u klaar om u in elke situatie te helpen.

U kunt ze zonder problemen bereiken via oproepen, sms'jes, e-mails en livechat. Daarom kunt u uw problemen binnen enkele minuten moeiteloos oplossen.

Verder zijn er een paar stappen die u in gedachten kunt houden als u de tweestaps verificatiefunctie wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Amazon software programma op uw apparaat openen
  2. Zodra u zich op de startpagina bevindt, gaat u naar het gedeelte Mijn account dat u tegenkomt en tikt u op Inloggen en beveiliging
  3. U vindt een tabblad met de naam Tweestaps verificatie op de nieuwe pagina, tik op Bewerken naast die tegel
  4. Tik op het tabblad Uitschakelen dat u tegenkomt op de nieuwe pagina die wordt geopend
  5. Er wordt een code naar uw telefoonnummer gestuurd, voer deze in de daarvoor bestemde ruimte in
  6. Controleer de code om de wijzigingen dienovereenkomstig op te slaan 
Als je meer informatie wilt over de instructies in deze blog, kun je Amazon Bellen Nederland ondersteuningsnummer 

Popular posts from this blog

Hoe gebruik je een Amazon-cadeaubon?

Hoe ouderlijk toezicht op uw Amazon Fire tablet uit te schakelen?